Tilaus

Tuotteita voi tilata verkkokaupan kautta tai sähköpostilla asiakaspalvelu (at) neenuska.fi . Sähköpostilla tilattaessa muista kertoa tilattava tuote ja määrä, sekä oma nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Jos et saa vastausta 2 vrk:n kuluessa, ota yhteyttä uudelleen. 

Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi pankkipainikkeilla, valita Collectorin laskun tai maksaa ennakkolaskulla..

Ennakkolaskulla tilatessasi saat maksutiedot sähköpostiisi. 

Toimituskulut

Verkkokauppa laskee toimituskulut automaattisesti, näet ne ostoskorista (2,80-5,90 €). Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta!

 Voit myös noutaa tilauksen työhuoneelta (Kauppakatu 6, Saarijärvi, Studio PMK:n alakerta), jolloin toimituskuluja ei peritä. Ilmoitamme kun tilauksesi on valmiina noudettavaksi.

Toimitusaika

Toimitusaika 1-5 arkipäivää. 

Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. 

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön ja myyntikuntoinen. Otathan yhteyttä sähköpostitse (asiakaspalvelu at neenuska.fi) ennen vaihtoa tai palautusta, niin sovitaan yksityiskohdista. Palautus on asiakkaalle maksuton. 

Hinnat

Tuotteiden hinnoissa on mukana arvonlisävero 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, emmekä vastaa sivuillamme olevista virheistä materiaali- tuote- tai hintatiedoissa.

 Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteista tai toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot
Neenuska
Hilla Melgin
asiakaspalvelu (at) neenuska.fi
040 930 3559
Y-tunnus 2310071-7

Käyntiosoite
Kauppakatu 6
43100 Saarijärvi
(Studio PMK:n alakerta)

Postitusosoite
Siikamäentie 1 A
43100 Saarijärvi